Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران زینلیان گفت: خروجی سد زاینده‌رود با اتمام نوبت چهارم توزیع آب برای اراضی کشاورزی شرق اصفهان از امروز کاهش می‌یابد. این موضوع هیچ ارتباطی بین توزیع آب برای کشاورزان شرق اصفهان و سفر احتمالی رئیس جمهوری به این استان وجود ندارد و با توجه به محدودیت منابع آبی، رهاسازی آب تنها برای نجات کشت کشاورزان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: آب به میزان لازم و به ضرورت در حال رهاسازی است و پس از اتمام دوره توزیع آب، دریچه‌های سد در وقت مقرر بسته می‌شود.

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان خروجی سد از امروز کاهش می‌یابد. مرحله پنجم توزیع آب برای کشت کشاورزی شرق و نیز نوبت دوم رهاسازی آب برای باغات غرب اصفهان در خرداد خواهد بود.

زینلیان گفت: قرار است طی ۲- سه نوبت آب برای باغات غرب اصفهان رهاسازی شود و در مجموع حدود ۱۰۰ میلیون مترمکعب به این منطقه اختصاص یابد.

پیش از این حسین وحیدا عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه کشت غله شرق اصفهان تا ۱۵ خردادماه به ثمر برسد، درباره آخرین دوره تحویل حقابه کشاورزان شرق اصفهان، گفته بود: بعد از کاهش خروجی سد از ۲۶ اردیبهشت‌ماه زاینده‌رود در وقفه‌ای هفت‌روزه بسته می‌شود و سپس از سوم خردادماه تحویل حقابه ۱۰ روزه کشاورزان در نوبت پنجم انجام می‌شود که امیدواریم تا ۱۵ خردادماه کشت غله به نتیجه برسد.

او می گوید: البته آب به مدت ۱۰ روز در کانال‌های آبیاری کشاورزان نیست و محدودیت‌هایی وجود دارد.

به گفته عضو هیئت مدیره صنف کشاورزان اصفهان، کشت‌های صورت گرفته در شرق اصفهان مرغوب نیست و بخشی از اراضی شرق اصفهان چرای دام و بخشی دیگر دچار تنش شد، اما امیدواریم در نوبت پنجم تحویل حقابه کشت‌ها به ثمر برسد.

خروجی سد زاینده رود به منظور توزیع مرحله چهارم آب برای کشت کشاورزان شرق اصفهان از بامداد ۱۶ اردیبهشت ماه افزایش یافت.

همچنین طی نوبت سوم توزیع آب برای کشت شرق اصفهان و نیز بنش اول برای باغات غرب این خطه به طور همزمان از شامگاه ۲۵ فروردین ماه افزایش یافت و تا پنجم اردیبهشت ماه جاری بود.

همچنین در نوبت دوم آبیاری اراضی کشاورزی شرق اصفهان خروجی سد زاینده رود از بامداد پنجم فروردین به مدت ۱۲ روز افزایش یافت. ۱۲ بهمن سال گذشته نیز به مدت ۱۲ روز آب از سد زاینده رود به سمت اراضی کشاورزی شرق اصفهان برای نوبت اول کشت پاییزه رها سازی شده بود و حدود ۳۰ درصد از اراضی این منطقه زیر کشت گندم و گلرنگ رفت.

تاکنون چهار نوبت ۱۰ تا ۱۲ روزه آب برای کشت شرق اصفهان رهاسازی شده است. پیش از این عضو هیئت مدیره صنف کشاورزان اصفهان در مصاحبه با این خبرگزاری گفته بود که با توجه به اینکه کشت امسال کشاورزان شرق عمدتاً گندم است از ابتدای فروردین نیاز به آبیاری دارد و اراضی شرق تا ۷۵ ام (نیمه خرداد) باید طی چند نوبت آب دریافت کنند تا محصول گندم آسیب نبیند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زاینده رود اصفهان بازگشایی زاینده رود خشکسالی در اصفهان کم آبی خروجی سد زاینده رود توزیع آب کشاورزان شرق کشاورزی شرق آب برای کشت شرق اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۰۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات شرایط سنی ورود به کلاس اول برای سال تحصیلی جدید + آخرین مهلت ثبت نام سنجش

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان، آخرین زمان سنجش نوآموزان کلاس اول را پایان اردیبهشت اعلام کرد و گفت:متولدین اول مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ که در سال ۱۴۰۴ وارد پایه اول دبستان می‌شوند، باید در برنامه سنجش بدو ورود شرکت کنند در غیر این صورت امکان ثبت‌نام در پایه اول را نخواهند داشت.

روح‌الله خزایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه نوبت‌گیری سنجش بدو ورود به دبستان و کودکستان از ابتدای فروردین سال جاری آغاز شده است، اظهار کرد: بر اساس آمارهای اداره ثبت احوال استان اصفهان پیش‌بینی آموزش و پرورش استان طی سال جاری برنامه‌ریزی برای سنجش سلامت ۷۷ هزار نوآموز است که به همراه نوآموزان اتباع باید تعداد ۸۳ هزار دانش‌آموز نوبت‌گیری سنجش سلامت بدو ورود به دبستان آنها ثبت شود که تاکنون نزدیک به ۵۷ هزار نفر در سامانه نوبت‌گیری شدند، اما بر اساس آمارها، هنوز حدود ۲۰ هزار نوآموز ثبت و نام نویسی در سامانه را انجام نداده‌اند.

وی درباره فعالیت ۳۷ پایگاه سنجش نوآموزان در نواحی و مناطق استان افزود: بر اساس طرح جدید سنجش سلامت نوآموزان، لازم است تمام خانواده‌هایی که فرزند آن‌ها در مهر سال ۱۴۰۳ وارد پایه اول می‌شود، با مراجعه به سایت مورد نظر تا پایان مهلت مقرر نسبت به دریافت نوبت اقدام کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان ادامه داد: تقاضا داریم خانواده‌ها زمان سنجش را عقب نیندازند و با وارد شدن به سامانه آموزش‌وپرورش به آدرس my.medu.ir و انجام فرایند نوبت‌گیری در تاریخ مشخص شده به مراکز سنجش جسمانی و آمادگی‌های تحصیلی دانش‌آموزان مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها نوبت‌گیری نوآموزان را به‌روزهای پایانی موعد مقرر موکول نکنند، تصریح کرد: در سطح استان اصفهان ۳۷ پایگاه فعال سنجش بدو ورود در نظر گرفته شده است که برای سهولت و تسریع فرایند سنجش حدود شش پایگاه شیفت عصر را هم برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

شرط ثبت‌نام کلاس اولی‌ها انجام ارزشیابی سنجش سلامت است

خزایی با اشاره به اینکه از حدود ۷۷ هزار نوآموز پایه اول استان که طی سال جاری پیش‌بینی می‌شود به کلاس اول بروند، تاکنون حدود ۵۷ هزار نفر نوبت‌گیری سنجش را در سامانه مورد نظر انجام داده‌اند، اما بر اساس آمارها حدود ۲۰ هزار نوآموز ثبت و نام‌نویسی اقدام نکرده‌اند، گفت: متولدین اول مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ که در سال ۱۴۰۴ وارد پایه اول دبستان می‌شوند، باید در برنامه سنجش بدو ورود شرکت کنند در غیر این صورت امکان ثبت‌نام در پایه اول را نخواهند داشت.

وی تأکید کرد: در تلاش هستیم که فرایند نوبت‌گیری و ثبت‌نام دانش‌آموزان در پایگاه‌های سنجش سلامت سطح استان تا سی‌ویکم اردیبهشت ۱۴۰۳ به اتمام برسد و از خانواده‌ها درخواست می‌کنیم، در این روزها نسبت به فرایند سنجش سلامت فرزندان خود اقدام کنند و روند آن را به روزهای پایانی آخر ماه موکول نکنند، چرا که ممکن است با چالش و ترافیک نوبت مواجه شوند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان با اشاره به اینکه برای هر نوآموز تنها یک‌بار امکان دریافت نوبت وجود دارد و والدین موظف هستند در تاریخ و زمان مقرر در محل پایگاه حاضر باشند، ادامه داد: فرایند دریافت نوبت به شیوه‌ای ساده و آسان طراحی شده تا خانواده‌ها بتوانند بدون نیاز به مراجعه به کافی‌نت، این کار را از منزل با موبایل یا لب‌تاپ انجام دهند و هزینه آن را نیز به صورت برخط از درگاه اینترنتی my.medu.ir پرداخت کنند، امکان دریافت نوبت و پرداخت هزینه‌ها به صورت اینترنتی نیز میسر بوده که سبب کاهش بسیاری از مشکلات و چالش‌های گذشته شده است.

وی افزود: هزینه سنجش بدو ورود به دبستان و کودکستان ۶۰ هزار تومان است که به صورت سامانه‌ای دریافت می‌شود و هیچ‌گونه وجه نقدی در پایگاه‌ها دریافت نخواهد شد. اگر خانواده‌ای در تاریخ مشخص شده به پایگاه‌های مربوطه مراجعه نکند، مشمول پرداخت جریمه (واریز مجدد ۶۰ هزار تومانی) سنجش سلامت نوآموز خود می‌شود و باید منتظر نوبت‌دهی جدید توسط مدیر مدرسه باشد.

خزایی تصریح کرد: همراه داشتن شناسنامه والدین و دانش‌آموز، کارت واکسیناسیون، معرفی‌نامه از مدرسه و یک قطعه عکس برای انجام مراحل سنجش در پایگاه‌ها لازم است، تنها هزینه آن به صورت برخط از درگاه اینترنتی my.medu.ir قابل پرداخت خواهد بود و خانواده‌ها به هیچ‌وجه مبلغ مورد نظر را به مراکز تحویل نمی‌دهند.

وی با اشاره به اینکه در ۱۶ منطقه استان اصفهان نوبت‌گیری سنجش نوآموزان به اتمام رسیده است، گفت: در این طرح بیشترین تراکم را در مرکز شهر اصفهان به ویژه شاهین‌شهر، فلاورجان، کاشان، نجف‌آباد، خمینی‌شهر و زرین‌شهر مواجه هستیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان اظهار کرد: فرایند دریافت نوبت به شیوه‌ای ساده و آسان طراحی شده تا خانواده‌ها بتوانند بدون نیاز به مراجعه به کافی‌نت، این کار را از منزل با موبایل یا لب‌تاپ انجام دهند و هزینه آن را نیز به صورت آنلاین از درگاه my.medu.ir پرداخت کنند.

وی افزود: خانواده‌ها به دور از هرگونه استرسی شرایط حضور کودک را در پایگاه‌های سنجش سلامت فراهم کنند و تغذیه مناسب، استراحت و خواب کافی فرزند را در نظر بگیرند تا بدون دلهره فرایند سنجش سلامت برای آن‌ها انجام شود، شرط ثبت‌نام کلاس اولی‌ها انجام ارزشیابی سنجش سلامت است و خانواده‌ها باید برگه نهایی انجام سنجش را به مدیر مدرسه تحویل دهند.

خزایی خاطرنشان کرد: داده‌های جمع‌آوری در فرایند سنجش نوآموزان در اختیار حوزه‌های پرورشی، آموزش ابتدایی و علوم پزشکی قرار خواهد گرفت تا خدمات مورد نیاز به دانش‌آموزان ارائه و زمینه برای کاهش آسیب‌ها فراهم شود.

کد خبر 746125

دیگر خبرها

  • قانونی برای فرونشست نداریم/ لزوم اصلاح الگوی کشت حوضه زاینده‌رود
  • جزئیات شرایط سنی ورود به کلاس اول برای سال تحصیلی جدید + آخرین مهلت ثبت نام سنجش
  • تغییر سیستم کشت مکانیزه در اراضی شور و کم بازده با کف‌کار غلات 
  • تشریح جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول آزمون سراسری ویژه داوطلبان سیل‌زده شهرستان زیركوه
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد